avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 caen reffil cartuse imprimanta
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

caen reffil cartuse imprimanta

Infiintez o firma noua specializata pe reffil de cartuse si nu reusesc sa descopar codul caen corespunzator.
Va rog mult daca are cineva o astfel de activitate ,sa ma ajute .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 23 Noiembrie 2008
cod caen 3002
3002? nu cred. mai bine 9511 - repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice
elenarazvan420 a scris:

cod caen 3002

De la 01.ianuarie. 2008, acest cod are alt corespondent 2620 Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice sau 6209 Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie web de facturare drbarbu drbarbu In curand vom lansa o aplicatie de facturare bazata pe tehnologie web. Facilitatile acestei aplicatii vor fi vandute sub forma de abonamente diferentiate prin ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta pfa sau ii cu diplomele acestea un service it ? ordoglevente ordoglevente Buna ziua, Ma numesc ordog levente si am nelaurire privire cu infiintare unu PFA su II am nevoie da ajutorul dvs. 1. Pot infiinta pfa sau II pentru unul ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie indeplinite pentru urmatoarele coduri? ai.ciprian ai.ciprian Doresc sa infiintez un SRL care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: Principal: Cod caen - 741 Activitati de design specializat 7410 Activitati de ... (vezi toată discuția)