avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... La pensionare, nu mi s-a restituit Prima de asigurare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

La pensionare, nu mi s-a restituit Prima de asigurare de viata.

La iesirea la pensie, in Societatea in care am lucrat, se elibera Prima de asigurare de viata, salariatilor care o detineau. Mie nu. Ce demers ar trebui sa fac pentru a o obtine. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 16:02, 10 Noiembrie 2011
deci asteptati pana la 3 10 2012 pana atunci trebuie sa platiti din pensie ca sa beneficiati de banuti...altfel sumele specificate se reduc...
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
Serban Tanase, Consultant asigurari
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea de viata??? sogedacom sogedacom La multi ani, tuturor! vin si eu cu o intrebare:-atunci cand iti accepta banca actele pentru un credit , iti este facuta si o asigurare de viata obligatorie ... (vezi toată discuția)
Programul de investiþii potrivit pentru contractantii asigurarilor de viata de tipul unit linked Mihai Lupu Mihai Lupu Fiecare dintre noi este interesat sa isi protejeze familia in fata evenimentelor nedorite, este interesat in acelasi timp de alternativele existente la dorinta ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare de viata, atasata creditului, anulata din culpa bancii??? pacurar pacurar Va rog sa-mi raspundeti: In cazul unui credit pt. cumparare locuinta, cu asigurare de viata atasata, care a fost anulata, ne putem indrepta impotriva bancii? ... (vezi toată discuția)