avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTE IN COPIE XEROX
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTE IN COPIE XEROX

Buna seara.Va rog, sa-mi spuneti daca am dat actele, in copii xerox dupa titlul de proprietate, dupa contractul de arenda si dupa harta amplasarii terenului pe care incercam sa-l vindem, unei persoane {influente}, poate sa insemne ceva de rau?Adica sa produca falsuri?Astept lamuriri.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcellutz , utilizator 19:19, 6 Noiembrie 2011
In principiu nu se poate intampla nimic .
~ Conținut șters la cerere ~
Nu trebuie sa va faceti probleme, chiar daca ar falsica actele,ar trebui sa mearga mai departe si eventual sa fabrice si o procura etc, e caz clar penal si usor de dovedit.
va multumesc, pt. raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate cosmin198522 cosmin198522 belea mare pe capul meu....va rog sa ma ajutati !!! tatal meu are o suprafata de 5000 metri arabil dat in arenda....terenul nu este intabulat si eu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Teren agricol dritaS dritaS buna ziua,am unteren agricol de 3ha din care pe titlu de proprietate scrie 2,4 fanate si 0,6 arabil . Terenul e dat in arenda din 2011 si este integral lucrat ... (vezi toată discuția)
Teren arabil ''mutat'' de primar DorinaCet DorinaCet Sunt coproprietara unui teren de 1 ha teren arabil, extravilan, moştenit de la bunicii mei, după moartea tatălui meu. Terenul este dat în arendă la o ... (vezi toată discuția)