avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovarea

va rog sa mi spuneti daca este legal promovarea unei spalatorese si a 2 infirmiere in functia de asistent medical chear daca acestea au absolvit o scoala postliceala sanitara ,managerul sustine ca potrivit legii 184/2010 are tot deptul
Cel mai recent răspuns: ContSters228583 , utilizator 16:59, 7 Noiembrie 2011
Poate n-ati inteles bine, dar Legea 184/2010 nu se refera in niciun caz la aceasta speta.
Prin aceasta lege s-a aprobat OU 38/2010, prin care s-au transmis bunuri de la Ministerul Apararii Nationale la operatori economici din industria de aparare.
este vorba despre legea 284/2011 am gresit eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)
Pierdere grad principal DanielaPirtoc DanielaPirtoc Sunt asistenta medicala din anul 1989. Atunci am terminat Liceul sanitar. Dupa aceasta, mi-am completat studiile cu scoala postliceala, care nu exista inainte ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)