avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cm in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cm in perioada de proba

buna seara am si eu o intrebare: concediul medical se plateste daca salariatul este in perioada de proba?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 7 Noiembrie 2011
Perioada de proba face parte din CIM adica salariatul are toate drepturile conferite de acesta inclusiv acela de a beneficia de indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca.
crinarav a scris:

buna seara am si eu o intrebare: concediul medical se plateste daca salariatul este in perioada de proba?
va multumesc.


Da, se plateste concediul medical ... Pe durata perioadei de proba salariatul beneficiaza de toate drepturile si are toate obligatiile prevazute in legislatia muncii, in contractul colectiv de munca aplicabil, in regulamentul intern, precum si in contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in perioada de proba sonia09 sonia09 Buna ziua! Exista vreo reglementare legislativă cu privire la afecțiunile pt care se poate acorda concediu medical pe perioada de proba ? Dacă am o ... (vezi toată discuția)
Somaj - perioada de proba il suspenda? Aureliaaa Aureliaaa Daca esti in somaj si iti gasesti un loc de munca,iar angajatorul doreste o perioada de proba cu contract pe o luna.Somajul se suspenda? (vezi toată discuția)
Concediere daniela.ilea daniela.ilea Dupa ce primesc preavizul de 20 de zile pot sa intru in concediul medical? (vezi toată discuția)