avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obiectivitatea unui certificat medico-legal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obiectivitatea unui certificat medico-legal

pe 8.10 am suferit un accident de masina in urma caruia eu m-am ales cu traumatism toracic-diagnostic stabilit de medicul de garda de la spit.brasov,iar fiica mea cu traumatism cranian-diagnostic stabilit de medicul de garda al spit.de copii brasov.La mine desi acuzam dureri (ulterior a trebuit sa suport dureri foarte mari )nu a fost necesara internarea,in schimb fiica mea a fost internata timp in care a fost cusuta pe obrazul sting si pe frunte 2 cusaturi deasupra ochiului sting.Din fericire simtindu-se mai bine a doua zi am rugat medicul de garda sa-i faca externarea fiicei mele urmind sa o tratam ambulatoriu in constanta,in jud.brasov aflindu-ne ocazional.Dupa aproape o luna ?? de la petrecerea accidentului adica pe 4.11 au sosit si certificatele medico-legale cu 2 si respectiv 6 zile de ingrijiri(in cazul fetei locul unde a fost cusuta pe obraz s-a intarit si o doare la apasare),desi odata ajunsi in constanta medicul de familie ne-a eliberat concediu medical-4 zile in cazul meu si 2saptamini scutire de la cursuri +scutire de la orele de sport pentru o anumita perioada fetei ,am mers si la medicul legist din constanta care ne-a cerut o adresa de la politia rutiera brasov,adeverinta pe care politia ne-a refuzat-o pe motiv ca certificatele medico-legale se elibereaza la brasov.Acum vin si intreb cum pot fi obiective aceste certificate cind niciun medic legist din brasov sau constanta nu ne-au consultat? -ca o paranteza sotia soferului vinovat este cadru medical in brasov,iar ultima afirmatie a soferului a fost ca pe el nu-l intereseaza soarta masinii pe care a lovit-o si nici pe ocupantii acesteia !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 21:15, 6 Noiembrie 2011
Indiferent de zilele medicale din certficat in sensul ca pot fi mai putin de 20 sau pentru vatamare corporala grava 60,cicatricile ramase fiicei dvs constituie un aspect inestetic si este suficient pentru a incadra fapta la vatamare corporala grava din culpa
depuneti plangere penala la militie si va vor trimite ei la IML.
Cititi si mesajul privat pe care vi l-am trimis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri florin2011x florin2011x Buna seara ma numesc Florin . Ieri dimineata in jurul orei 7:30 am iesit in fata blocului cu cainele acolo erau 5 indivizi veniti de la o nunta in stare de ... (vezi toată discuția)
Certificat medico legal Stan corina Stan corina Cum pot obține un certificat medico legal dacă au trecut 30 zile de la datat accidentului? Nu vreau sa-i fac plângere șoferului sau sa-i cer daune, îmi ... (vezi toată discuția)
Contestarea unui certificat medico legal abcdefgh2013 abcdefgh2013 O persoana care a scos un certificat medico legal cu urmatoarele consemnari de la medicul legist :din fisa de asistenta med in UPU reiese ... (vezi toată discuția)