avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestarea unui certificat medico legal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestarea unui certificat medico legal

O persoana care a scos un certificat medico legal cu urmatoarele consemnari de la medicul legist :din fisa de asistenta med in UPU reiese dg.'' ingustarea spatiului C7-T1 .Nu sunt vizibile traiecte de fractura''[diagnosticul din interpretarea radiografiei coloanei vertebrale.diagnostic final:''Traumatism col cervicala prin agresiune afirmativ '' .Examen actual: pe fata dorsala brat sting 1/3 proximala echimoza violacee palida de 2cm diametru , acuza cefalee occipitala,dureri cervicale posterioare si ale bratului sting.CONCLUZII:numitul x prezinta leziuni post traumatice ce pot data din data de ....Aceste leziuni s-au putut produce prin lovire cu,sau de corp dur.Leziunile traumatice nu necesita zile de ingrijiri medicale. Din biletul de trimitere eliberat de spitalul x ,reiese ca susnumitul x prezinta diagnosticul :''Afirmativ agresiune.Traumatism col.cervicala'' cum poate sai se contest acesta in instanta?
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2013
abcdefgh2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: abcdefgh2013 , utilizator 16:29, 22 Noiembrie 2013
Poate este contestat pe considerentul că nu au fost acordate zile de îngrijiri medicale.
diagnostic
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2013
abcdefgh2013, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizică AndreiAndrei123 AndreiAndrei123 Buna seara Am avut un incident cu un betiv minor si mi-am scos certificat medico-legal. As vrea sa stiu si eu care sunt masurile care se pot lua de aici in ... (vezi toată discuția)
Atac si vatamare corporala Daniel Padurean Daniel Padurean Salutari tuturor! Nu credeam vreodata sa ajung in aceasta situatie... In data de 4/5 Iulie 2008 am inoptat cu cortul pe malul raului Strei, in localitatea ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal partinitor ciorditu ciorditu Am suferit in urma cu 3 luni, un accident de circulatie si dupa CT, radiografii, consultatii m-au declarat intreg, scriindu-mi in fisa UPU numai cateva ... (vezi toată discuția)