avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico legal

Cum pot obține un certificat medico legal dacă au trecut 30 zile de la datat accidentului? Nu vreau sa-i fac plângere șoferului sau sa-i cer daune, îmi trebuie la firma de asigurări. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Cioroiu , Avocat 23:52, 19 Decembrie 2017
Va adresati medicului legist. Dupa caz, medicul legist va poate examina pentru a constata urmele traumatismelor suferite. Procedura medico-legala aplicata va trebui platita.
Va trebui sa detineti documente medicale care sa ateste producerea evenimentului (prezentare la urgente, diagnostic/ traumatisme suferite, tratament aplicat, spitalizare, recomandari medicale, etc.).
In cazul dvs. cu adresa de la Politie in situatia existentei unui dosar penal de vatamare corporala din culpa.Ca va trebuie la asigurari e in regula, dar posibil ca la un momentdat sa incheiati un contract de tranzactie in care e specificat ca declarati pe proprie raspundere ca ati formulat plangere prealabila pentru tragere la raspundere penala a vinovatului... sau o parte din bani sa ii dati inapoi in cazul schimbarii vinovatiei. Ne puteti descrie in mare cum s-a petrecut accidentul si ce calitate aveati. Va recomand sa fiti reprezentata atat in dosarul penal, cat si in relatia cu societatea de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri accident petriniphoto petriniphoto Buna ziua In data de 03.06.2009 sotia mea a suferit un accident de circiulatie, mai precis a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni de la Aleea ... (vezi toată discuția)
Obiectivitatea unui certificat medico-legal yza_teo yza_teo pe 8.10 am suferit un accident de masina in urma caruia eu m-am ales cu traumatism toracic-diagnostic stabilit de medicul de garda de la spit.brasov,iar fiica ... (vezi toată discuția)
Accident rutier- tamponare cu consum de alcool. Amyina Amyina Am fost victima unui accident rutier, fiind tamponata din spate, vinovatul fiind un tanar. Din cauza faptului ca am suferit un traumatism cranio-cerebral am ... (vezi toată discuția)