avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri in urma unui accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri in urma unui accident

in urma cu 5 saptamani am suferit un accident in parcarea unui supermarket, provocandu-mi traumatisme la ambii genunchi, am 35 de zile de ingrijire medicala pe certificatul medico-legal. care sunt pasii de urmat in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 09:12, 9 Iunie 2012
Plângere la poliţie.
soferul vinovat nu a chemat politia in acel moment? nu s-a raportat evenimentul rutier si nu s-a deschis un dosar penal ptr vatamare corporala?
Inca nu ati facut legatura intrebarii cu sectiunea Polite de asigurare
Ce putem sa presupunem???
Că autorul accidentul avea încheiată o poliţă de asigurare obligatirie, la o societate de asigurări care va fi obligată la plata despăgubirilor, în solidar cu autorul.
Faceti cerere de constituire parte civila in dosarul penal de vatamare corporala care probabil deja este in lucru. Solicitati daune materiale (cheltuieli pe care le-ati facut ca urmare a ccidentului suferit) si daune morale (ramane la aprecierea dumneavoastra sa stabiliti un cuantum, dar va recomand sa consultati un avocat care va poate orienta spre o suma in conformitate cu jurisprudenta la zi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico legal Stan corina Stan corina Cum pot obține un certificat medico legal dacă au trecut 30 zile de la datat accidentului? Nu vreau sa-i fac plângere șoferului sau sa-i cer daune, îmi ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala crysta crysta cati bani se pot cere ca daune in cazul unui accident rutier in care victima a suferit vatamari corporale iar certificatul medico-legal este de 10 zile. Ce ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni - rca-ul poate plati daunele? LAURENTZYU LAURENTZYU revin cu noi intrebari, legate de un nefericit eveniment. un individ a lovit-o pe logodnica mea pe trecerea de pietoni. a lovit-o destul de rau. in urma ... (vezi toată discuția)