avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... somatie din 2008, insolventa din 2007. Urgent!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

somatie din 2008, insolventa din 2007. Urgent!!

Societatea noastra are o sentinta ramasa definitiva, pe somatie de plata, prin care a fost obligat debitorul la plata soldului si a penalitatilor. Acum am aflat ca, de fapt, s/a deschis procedura de insolventa asupra acestuia din octombrie 2007. Ce se poate face. Putem sa ne mai inscriem la masa credala? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: victotad , utilizator 11:40, 29 Septembrie 2008
Trebuie sa iei legatura cu lichidatorul judiciar, dc ai iesit din termen poti sa faci o cerere de repunere in terme.

Numele lichidatorului il afli de la ORC sau de la tribunalul unde se afla dosarul pe rol.
nu ar fi fost normal ca lichidatorul sa ne anunte ca societatea a intrat in lichidare, avand in vedere ca eram creditori?
ba da...normal ar fi fost sa fi anuntat...dar ei se prevaleaz de faptul ca publica actele in buletinul insolventei....
asa ca mai bine ia legatura cu lichidatorul...il poti afla de la tribunal...daca stii nr dosarului de faliment...daca nu intra pe portalul ministerului justitiei...la tribunalul unde e deschisa insolventa...si da cautare dupa denumire firma...o sa-ti arate nr dosarului si daca ai noroc chiar si lichidatorul....sau daca ai abonament la buletinul insolventei il gasesti mai usor acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala georgia78 georgia78 poate sa-mi spuna si mie cineva care este procedura de recuperare a unor debite de catre primarie in cazul firmelor care intra in procedura insolventei? am ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Daca lichidatorul nu m-a notificat Andrei T Andrei T Daca lichidatorul judiciar nu m-a notificat despre deschiderea procedurii insolventei si falimentului a unei societati debitoare cum pot sa ma inscriu la masa ... (vezi toată discuția)