avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... daca lichidatorul nu m-a notificat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

daca lichidatorul nu m-a notificat

Daca lichidatorul judiciar nu m-a notificat despre deschiderea procedurii insolventei si falimentului a unei societati debitoare cum pot sa ma inscriu la masa credala? nu am cunostinta nici despre numarul dosarului, nici despre lichidator. ce pot face in aceasta situatie? cum pot afla daca s-a depasit termenul de inscriere in tabelul preliminar sau cine e lichidatorul judiciar?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: andabej , utilizator 15:33, 30 Septembrie 2009
Date privind intrarea in procedura de faliment, nr. dosar le veti putea obtine de la ORC.
Restul veti obtine din dosarul cauzei.
Puteti obtine informatii de pe Portalul instantelor din judetul respectiv, la Tribunalul Comercial , dupa denumirea societatii aflate in insolventa.
Puteti merge la Registratura Tribunalului-Judecator sindic si din opis puteti afla dupa numele societatii in cauza, nr. de dosar si termenul de judecata.
Nu cred ca veti avea acces la studiul informatiilor din dosar, nefiind parte in dosar.
La primul termen de judecata puteti formula cerere de inscriere la masa credala, urmand ca dupa aceea sa obtineti toate informatiile de care aveti nevoie.
Intrati pe buletinulinsolventei.ro, cu denumirea sau CUI al societatii, aflati numele lichidatorului, dati google, sunati la lichidator si vorbiti cu acesta. Are tot interesul sa discute cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa/faliment, care sunt pasii pentru inscriere la masa credala? specialmee specialmee Buna ziua, Ma confrunt cu 2 situatii, 2 societati comerciale falimentare. La prima sunt actionar minoritar, detineam 2%, de curand a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Somatie din 2008, insolventa din 2007. urgent!! Bogdan Popovici Bogdan Popovici Societatea noastra are o sentinta ramasa definitiva, pe somatie de plata, prin care a fost obligat debitorul la plata soldului si a penalitatilor. Acum am ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)