avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pentru cresterea de chinchila?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pentru cresterea de chinchila?

Buna ziua. Eu detin un teren si as vrea sa demarez o afacere cu chinchile , in principal pentru blana lor.Se acorda fonduri de la Uniunea Europeana pentru p astfel de afacere? Daca da,ce acte mi-ar trebuii tinand cont ca eu detin doar terenul si cu cat din suma ar trebuii sa contribui eu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:30, 10 Noiembrie 2011
cresterea de chinchila nu este eligibila pentru fonduri europene
din cate am citit costurile de crestere nu sunt mari.
in schimb cresterea iepurilor, femele pentru reproducere este eligibila pe masura 112
cititi: [ link extern ]
ghidul solicitantului si mai ales nota de calcul a UDE pentru care primiti fonduri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene Gabriel1989 Gabriel1989 Buna ziua. Detin o suprafata de aproximativ 6.000 mp cu posibilitate de extindere pana la aproximativ 30.000 mp pe care as dori sa infintez o livada de pomi ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene crestere iepuri gabor77 gabor77 ce anume imi trebuie sa accesez fonduri europene pt cresterea iepurilor (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pt tinerii florinbalas florinbalas buna ziua Buna ziua doresc sa stiu daca imi fac SRL+D pot sa iau de la stat 10.000EUR chiar daca nu am eu niciun ban Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)