avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECURS PARTAJ BUNURI COMUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECURS PARTAJ BUNURI COMUNE

Paratul a facut recurs la o sentinta definitiva de partaj bunuri comune unde au fost de impartit doua imobile, instanta de fond a impartit conform unei variante din expertiza judiciara a omologat varianat nr 3 mi-a dat mie un imobil si lui un imobil cu sulta catre mine deoarece instanta in admiterea in principiu a stabilit o cota mai mare la mine din toata masa partajabila el nu a facut recurs nimic nici la IAP nici nu a contestat expertiza judiciara, sentinta s-a dat doamna judecator de la fond a respectat toate procedurile legale el la probatoriu nu a avut probe suficiente pentru a castiga mai mult.. Acum a facut recurs in conditiile in care instanta i-a dat si lui o casa . Ce sanse ar avea sa mai castige o cota ceva , sa mai intoarca cumva in vreun fel hotararea de la fond?
Cel mai recent răspuns: clyde2010 , utilizator 21:45, 8 Noiembrie 2011
Depinde foarte mult de probele din dosar si de motivele de recurs invocate!
Pai daca sentinta este definitiva,se mai poate face recurs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune-apel devolutiv raluca32 raluca32 Am avut un proces de partaj bunuri comune in care s-au impartit doua imobile fondul s-a judecat s-a dat sentinta instanta atribuindu-mi mie 90 la suta ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal-partaj bunuri comune raluca32 raluca32 Am mai prezentat aici intrebari legate de procesul meu de partaj bunuri comune proces castigat la fond de mine pe probe concludente si drepte, proces care a ... (vezi toată discuția)
Partaj juridic, sulta peste valoarea totala a imobilului zeciualex zeciualex buna ziua. am ajuns la finalul procesului pe partaj, unde fosta sotie in prima faza a cerut tot imobilul, iar adupa ce s-a evaluat la 90.000 euro a renuntat in ... (vezi toată discuția)