avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am nevoie de alte autorizatii pt xerox
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am nevoie de alte autorizatii pt xerox

am un mag. alimentar,autorizat cod caen 4711 comert cu amanuntul vz.predominanta produse alimentare,iar in actul constitutiv am trecute mai multe act secundare.
Este nevoie de vreo autorizatie pt a putea aduce un ap de xerox in magazin?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:25, 7 Noiembrie 2011
Codul caen necesar e 8219.
Trebuie sa inregistrati la registrul comertului aceasta noua activitate pe acel punct de lucru. Cam atat. Si mai introduceti aceasta activitate si in casa de marcat pentru a putea emite bon fiscal.
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 4729 - permis pt. magazin mixt ? danac71 danac71 Buna ziua, Pe certificatul de inmatriculare scrie cod CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate. In actul ... (vezi toată discuția)
Comert marfuri si xerox caen ionutz60 ionutz60 Buna ziua, Un asociat unic doreste sa infiinteze o SRL, si sa comercializeze urmatoarele produse: -marfuri alimentare cu amanuntul(ciocolata, cafea, etc.) ... (vezi toată discuția)
Cod caen adina23 adina23 buna ziua, Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ... (vezi toată discuția)