avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj?

Daca in iulie anul acesta am terminat facultatea si nu am gasit un loc de munca pot beneficia de somaj? precizez ca nu am depus vrun dosar pentru a ma inregistra undeva... multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:42, 7 Noiembrie 2011
Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj, ca absolvent, trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul in cel mult 60 de zile calendaristice de la data absilvirii.
Absolventii au avut termen de depunere 60 de zile de la data absolvirii sa-si depuna documentatia necesara pentru a obtine somaj. Va mai ramane doar varianta de a va inscrie la somaj ca persoana in cautarea unui loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de somaj? nomak nomak daca am lucrat un an si 5 luni si mai am inca 2 ani de facultate cand pot primi somaj? va rog sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)
Somaj EritroxylonX EritroxylonX Buna ziua, am si eu o intrebare...am aproape 6 luni de cand am terminat o scoala de asistente medicale... intrebarea e urmatoare: dupa acest timp in care nu am ... (vezi toată discuția)