avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea modificare al.14 art.33 din Legea 303/2004
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

modificare al.14 art.33 din Legea 303/2004

consider ca indiferent de modalitatea de admitere in magistratura , din momentul in care au fost numiti in functia de judecator sau procuror , acestia au aceleasi drepturi si obligatii fapt pentru care nu se pot aplica reguli diferite , inclusiv in cazul detasarii , delegarii si transferului , prevederile art.33 , pct. 14 avand caracter discriminatoriu .
as fi interesat de parerea colegilor aflati in aceasta situatie si cum vad solutionarea ei .X-(
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 16:09, 7 Noiembrie 2011
Sunt inca din nefericire in multe situatii legi cu caracter discriminatoriu.
Solutionarea este evident schimbarea acestora, dar asa ceva este destul de difici, desi nu imposibil. Va fi necesara o foarte buna organizare intre magistrati. La un comun acord si o buna organizare, se poate schimba legea respectiva. Au reusit asa ceva santierele navale din Romania de exemplu, cu legea referitoare la modificarea nr. de zile de C.M. platit de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu se respecta regulamentul de concurs pentru 15 noiembrie 2009 ? king_julian king_julian Se pare ca si in aceasta sesiune (la fel ca in celelalte) nu se respecta Regulamentul de concurs ! Mai precis, desi se precizeaza clar categoriile ce se pot ... (vezi toată discuția)
Nu se mai organizeaza concurs de intrare in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime danielled danielled Am auzit ca nu se mai organizeaza concurs pentru admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime, voi stiti ceva? (vezi toată discuția)
5 ani vechime pentru avocati kamar kamar buna! as vrea si eu sa stiu daca, in cazul avocatilor, se mai solicita 5 ani de vechime pentru admiterea in magistratura. si mi-ar prinde bine niste sfaturi, ... (vezi toată discuția)