avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit CONT BANCAR PENTRU PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

CONT BANCAR PENTRU PFA

Buna ziua
Sunt persoana fizica autorizata (PFA}. am cont in lei deschis in banca pe PFA.
Mai am un cont in banca, in euro, deschis in nume personal.
Trebuie sa intocmesc o factura pentru extern in euro.
Va rog sa imi spuneti daca suma in euro din strainatate pot sa o primesc in contul personal deschis la banca in euro sau este obligatoriu sa imi deschid contin euro, pe firma respectiv PFA.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 15:04, 7 Noiembrie 2011
Trebuie sa va faceti cont in valuta pentru pfa.
NU E OBLIGATORIU SA MAI DESCHIDETI UN ALT CONT IN VALUTA PE PFA. IMPORTANT ESTE CA ACEST CONT PERSONAL SA IL FOLOSITI DOAR PENTRU OPERATIUNILE CU PFA. MAI BINE MAI DESCHIDETI UN ALT CONT PERSONAL IN VALUTA DEOARECE UNUL PE PFA PRESUPUNE COMISIOANE MAI MARI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Deschidere cont bancar traducãtor autorizat/profesie liberala Ioana_Andreea Ioana_Andreea Buna ziua, Pentru a deschide PFA pentru traduceri (7430) trebuie sa merg la Registrul Comertului pentru Codul Unic de Inregistrare? Intreb asta pentru ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa bogdanblue bogdanblue Buna ziua. Sunt intro mare dilema. As dori sa imi deschid un cont de PFA in euro la ING. Rezumat: Am un cont de PFA si vreau sa primesc bani in EURO de ... (vezi toată discuția)