Buna ziua, asa cum probabil va inchipuiti, locuiesc la ultimul etaj intr-un imobil in care, bineinteles, ploua foarte rau (la fel ca afara).
In urma cu 30 si ceva de zile am depus o sesizare (scrisa de aceasta data) prin care ceream asociatiei de Locatari se se implice in aceasta problema in vederea gasirii unei solutionari.
Si nu mi s-a raspuns decat verbal ca "nu avem cum sa va ajutam". Raspuns in scris la sesizarea scrisa nu am primit.
Puteti, va rog sa ma sfatuiti ce as putea face au in continuare? Sa depun inca o sesizare mi se pare de prisos. Mentionez ca de la depunerea sesizarii nici macar nu s-a facut o banala sedinta de scara, interesul presedintelui fiind mai nou sa zugraveasca scara blocului, nici vorba de acoperis.
Noaptea nu pot dormi pentru ca trebuie sa vars lighanele cu apa... am ajuns la capatul puterilor, o vara intreaga am cerut ajutorul si nimic, nimic, nimic.
Nu dispun de bani pentru avocat dar sunt dispusa sa urmez procedura legata si sa dau asociatia (daca se poate numi asa) in judecata.
Ceilalti vecini de la etajul 4 au aceeasi problema? ati vorbit cu ei?
ar trebui sa va uniti si sa demarati in forta.
in legatura cu asociatia....insistati sa va fie inregistrata sesizarea, pe care va sfatuiesc sa o faceti in dublu exemplar, sa nu ,, se piarda". ei sunt obligati in 30 de zile sa va raspunda.
daca nu primiti raspuns, va sfatuiesc sa mergeti la: Primarie ( exista un departament care se ocupa cu problemele asociatiilor si ale locatarilor), la Protectia consumatorului, in presa, la tv, peste tot......
asta fiindca spuneti ca nu dispuneti de bani pt un avocat, desi nu cred sa coste asa de mult...in fond, este o problema a tuturor, cf L. 230.
faceti reclamatii intai la primarie si la protectia consumatorului. sigur se va misca ceva.
succes!
Terasa blocului
mircea2103
La 23.04.2014 am sesizat in scris asociatia de locatari ca terasa blocului necesita reparatii deoarece apa se infiltreaza in apartamentul meu prin tavan. ... (vezi toată discuția)