avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ROG UN RASPUNS URGENT - PENSIE ALIMENTARA MAJOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ROG UN RASPUNS URGENT - PENSIE ALIMENTARA MAJOR

In data de 6 octombrie 2011 am depus cerere de majorare pensie alimentara pentru cei doi copii minori pe care ii am in intretinere.In sentinta din anul 2007, se specifica ca pensia va fi platita pana la majoratul copiilor.Am primit citatia, cu termen 2 februarie 2012.Problema este ca fiica mea,implineste 18 ani in data de 14.11.2011.
INTREBARE:In data de 14 noiembrie trebuie sa mai depuna in nume propriu actiune de continuare a platii pensiei de intretinere pana la terminarea studiilor,avand in vedere ca ea este eleva in clasa a XI-a, sau se va stabili acest lucru in procesul din 2 februarie 2012?Mentionez ca eu nu am cerut decat majorare de pensie,nestiind ca termenul va depasi data cand ea va deveni majora.
Rog un raspuns urgent daca se poate!

MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: LUMI1971 , utilizator 11:17, 9 Noiembrie 2011
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dupa majorat tomasuzana tomasuzana cum se procedeaza continuarea platii cupa 18 ani student? si cum se inceteaza plata pensiei la implinirea a 18 ani? ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere sorraine sorraine Pe hotararea de divort scrie ca se va acorda pana la implinirea varstei de 18 ani. Baiatul meu este in clasa a XI a si are 18 ani. Ce anume trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)