avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... rezidenta pentru cetatean albanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

rezidenta pentru cetatean albanez

Sunt o cetateanca romina casatorita cu un cetatean albanez si sotul meu are aprobata reuniunea familiara in romina si cei de la oficiul de emigrari din oradea zic ca in toata tara nu se elibereza carti de rezidenta in momentul de fata dosarul este aprobat din august si el este amprentat din septembrie si totusi asteptam deja de doua luni sa ne elibereze permisul ce am avea de facut in cazul de fata ca nu primim permisul ce trebuie sa facem?
Cel mai recent răspuns: daniela300 , utilizator 18:57, 7 Noiembrie 2011
Sa asteptati.
Nu cred ca e o solutie sa asteptati .Faceti o cerere scrisa si intrebati care este stadiul solicitarii dvs si ce formalitati mai aveti de indeplinit.
problema e ca dosarul e aprobat totul e inregula permisul este facut in format pe pc are numar are tot dar din bucuresti nul trimit asta e problema nu ca am mai avea formalitati de facut iar cei di noradea spun ca ei nu stiu cind o sa ajunga permisele tiparite
adica cu o intirziere ca trebuia sa fie elibert in urma cu doua saptamini
Cererea a fost deja aprobata. Se astepta decizia MAI privind modelul cartii de resedinta.

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte biometrice.o persoana poate fi localizata cu ajutorul unui astfel de pasaport biometric? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Scandalul pasapoartelor biometrice ce are de fapt la baza? Simpla emitere a pasaportului cu includerea amprentei digitale, numarul apocaliptic 666, riscul ca ... (vezi toată discuția)
Chirias cu carte de identitate provizorie. riscuri dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna ziua Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: In ce conditii se elibereaza acest act. Cit este de valabil. Ce acte se prezinta pentru eliberare. In ... (vezi toată discuția)