avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxe pentru contestarea unui titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Taxe pentru contestarea unui titlu executoriu

Buna seara

Poate sa-mi spuna cineva ce taxe as avea de platit daca as vrea sa contest un titlu executoriu pentru suma de 24.700 lei si 3.300 onorariu executor?
Si, in situatia in care in acest titlu executoriu sunt doua persoane domiciliate in sectoare diferite, unde se face plata taxelor respective (la domiciliul unuia dintre contestatari sau jumate-jumate)?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 14:27, 8 Noiembrie 2011
In temeiul disp art 399-405 cod procedura civila,orice parte interesata sau vatamata prin executare pot formula contestatie la executare
Instanta poate dispune suspendarea executarii conditionata de plata unei cautiuni
Va multumesc! Asadar este suficient ca doar una dintre persoane sa faca contestatia.

Va rog sa ma ajutati si cu taxele, daca se poate... am tot incercat sa gasesc pe site-ul judecatoriei ceva dar in zadar. Si, sa fac un drum pana acolo, doar ca sa pun o intrebare....

Va multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare florinadrian01 florinadrian01 buna ziua .am primit o somatie de executare silita in 5 zile in baza unui titlu executoriu din 2011 si as dori sa stiu daca mai pot face vreo contestatie (vezi toată discuția)
Suspendarea privizorie si cererea de suspendare a executarii silite Irina S. Irina S. Considerati ca in cadrul unei contestatii LA TITLU se poate formula cerere de suspendare provizorie si apoi cerere de suspendare in cadrul acestui gen de ... (vezi toată discuția)
Contestarea unui titlu executoriu. Dima Mihaela Dima Mihaela Buna ziua. Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti daca pot ataca titlul si nu numai executarea pe motivul ca in decursul unui an de zile, debitorul a platit ... (vezi toată discuția)