avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de inchiriere spatiu comercial persoana ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de inchiriere spatiu comercial persoana fizica-societate comerciala

Buna seara,
daca am un contract de inchiriere persoana fizica-societate in desfasurare valabil pina la 31.12.2011 si inregistrat fiscal,daca fac astazi 07.11.2011 un alt contract de inchiriere valabil cu incepere din 01.01.2012,acest ultim contract este valabil?
Acest ultim contract se poate inregistra la fisc numai dupa ce primul contract expira?
Nu puteti inregistra la fisc un contract care incepe anul viitor. Este valabil cel vechi dar fiscul nu inregistreaza pe anul viitor ,poate in decembrie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere spatiu comercial silvia1502 silvia1502 Buna seara, daca am un contract de inchiriere persoana fizica-societate in desfasurare valabil pina la 31.12.2011 si inregistrat fiscal,daca fac astazi ... (vezi toată discuția)
Schimbare contract inchiriere in contract de comodat Miralu Miralu Buna ziua! Cabinetul meu de psihologie functioneaza intr-o camera a unui imobil in baza unui contract de inchiriere al carui termen expira in mai 2012. ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de unitati say say CCM pe ramura sanitara expira la 31.12.2011. \"In cazul in care niciuna din partile semnatare ale prezentului ccm la nivel de grup de unitati nu denunta ... (vezi toată discuția)