avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Schimbare contract inchiriere in contract de comodat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Schimbare contract inchiriere in contract de comodat

Buna ziua!
Cabinetul meu de psihologie functioneaza intr-o camera a unui imobil in baza unui contract de inchiriere al carui termen expira in mai 2012. Proprietara este de acord sa incheiem, in locul contractului de inchiriere, un contract de comodat ,incepand cu 01.01.2012.
Intrebarea mea este ce act trebuie sa intocmim pentru a incheia contractul de inchiriere inainte de termen si pana la ce data trebuie anuntat la Financiar, pentru ca cel de comodat sa-si produca efectele incepand cu 01.01.2012?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:05, 8 Decembrie 2011
Faceti un act aditional la contractul de inchiriere prin care partile decid ca contractul sa inceteze la 31.12.2011. Acest act aditional sa fie inregistrat de preferat cu 15 zile inainte de 31.12.11

Contractul de comodat nu trebuie inregistrat la fisc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere spatiu comercial persoana fizica-societate comerciala silvia1502 silvia1502 Buna seara, daca am un contract de inchiriere persoana fizica-societate in desfasurare valabil pina la 31.12.2011 si inregistrat fiscal,daca fac astazi ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca pe perioada determinata Catalina Lavinia Catalina Lavinia Firma noastra a incheiat contracte de munca pe o perioada determinata de 3 luni. Aceste contracte expira la data de 03.04.2011. Intrucat societatea noastra are ... (vezi toată discuția)
Termenul in dreptul muncii ContSters229751 ContSters229751 Daca s-a aprobat incheierea unui contract de munca pe termen de o luna incepand cu data de 01.12.2011, se trece \"prezentul cim este valabil de la data de ... (vezi toată discuția)