avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... expertiza si orientare scolara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

expertiza si orientare scolara

astept de mai bn de o luna sa pot face o expertiza si orientare scolara. trebuie sa schimb un cuvant.din regim saptamanal in semestrial.protectia copilului nu se mai ocupa,deoarece sau schimbat legile. sun zilnic la c.j.d.r.d.a.e.din jud de care apartin si nu primesc acelasi rasp. unde ma pot adresa? copilul este la scoala speciala in bucuresti.
Cel mai recent răspuns: catalina_elena , utilizator 22:18, 7 Noiembrie 2011
cereti ajutoul autoritatii tutelare
romania noastra d-na.tipa la mine ca si cum sunt de vina ca sa nascut copilul cu probleme. pe unde ma duc am parte de umilinte. multumesc pt sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de hrana edelweiss67 edelweiss67 Buna ziua Am o mare rugaminte. Fiul meu are 11 ani, este inscris in invatamantul special la domiciliu (cls II-a) si as vrea sa depun cerere pentru alocatia de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ajut o nepotica si nu stiu de unde sa incep. am o verisoara ... Durla Durla Vreau sa ajut o nepotica si nu stiu de unde sa incep. Am o verisoara care locuieste intr-un sat din jud. Iasi. Ea are 5 copii, dintre care o fetita are ... (vezi toată discuția)
Denunt prostitutie si neglijare copil micutzamika23 micutzamika23 se prostitueaza in bucuresti are un copil si isi bate joc de el (vezi toată discuția)