Sesizati oficial autoritatea de protectie a copilului
Atentie ! Pentru a preintampina situatii neplacute,trebuie sa puteti sustine si sa probati ambele acuze
Urmati sfaturile de mai sus.
Aveti insa grija sa nu intrati sub incidenta legii penale pentru infractiunea de denunt calomnios daca sesizati organele de politie.
nu mananca bn si nu este crescut cum trebuie,nu merge la gradinita si in luna decembrie a stat cu el prin scari de bloc,desi copilul stie cam cat de cat cu ce se ocupa mama lui
stiu dar credetima este mai chinuit asa la ea
pai daca doar ma duc sa vb cu ei sa ma informeze se intampla ceva?????
da am martori si in privinta copilului am probe doveditoare
nu are un domiciliu stabil iar tatal la copil nu lucreaza nu are nici un venit si nu poate sa il intretina,desi mai are un copil de 9 ani acesta merge la scoala,dar de el se ocupa parintii tatalui,iar cel de 6 ani nu arata prea bn,se prostitueaza si cu el in casa,de aceea am apelat la dumneavoastra
cunosc o femeie care se prostitueaza si un tata care nu ii pasa de propiul lui copil,in luna decembrie al anului 2012 mama si copilul au stat in scari de bocuri,iar din data de28.01.2013 mama ma sunat sa ii tin copilul la mine si lam tinut pana in data de 27 februarie,copilul are 6 ani si nici macar nu este inscris la gradinita,iar mama lui cand mi la dat sa am grija de el bineinteles contra cost am zis ok da pe 50 de lei pe zi,si ia in momentul de fata are sa imi dea bani.am i ncercat sa o sun si nu mia raspuns pe nici un numar de al ei,dar am sunato si pe mama ei si mia inchis telefonul in nas.mama la copil nu are casa in bucuresti iar tatal copilului nu vrea sa il tina la el,ia acum sa ascuns undeva in buzau si cand o sa vina in bucuresti o sa se ocupe din nou de prostitutie,am datele ei de buletin si adresa fostului ei sot unde are ea buletinul facut in bucuresti,as dori sa stiu cum sa fac???
Interventie moderator: Va rog apasati butonul "editeaza" si nu mai scrieti mesaje consecutive. Va multumesc
Custodie
lzr_delya
sora mea are 27 de ani, are o fetita de 5 anisori, tatal fetei are 43 de ani , neangajat locuieste in germania .....fiind si cetatean acolo!Ei nu sunt ... (vezi toată discuția)