Va rog sa ma ajutati ....unul dintre vecinii mei si a deschis o vulcanizare iar acum vrea ca abuziv sa mi ia o parte din curtea mea.printre numeroasele sesizari pe care le am facu,cei de la mediu mi au raspuns ca nu e treaba lor si au inaintat petitia la directia de sanatate publica.e normal asa? Puteti sa mi spuneti ce autoritate are putere de control pe toate ramurile?
notificare scrisa sau chemare la conciliere (de preferat la sediul unui avocat, pentru a da un plus de seriozitate si obligativitatea prezentarii acestui vecin in vederea remedierii problemei)
succes!!!
este vorba de o tulburare a dreptului dv. de proprietate.
il puteti actiona in judecata...
dar primaria ce zice? are respectivul autorizatie sa se extinda pe o proprietate privata, respectiv proprietatea dv.?
Primaria mi a raspuns in scris ca nu a emis nici o autorizatie de constructie pe numelle lui dar pana sa ajung in instanta unde se fac multe....eu trebuie sa ma acopar cu harti sa dem ca el functioneaza ilegal si nu mai stiu cui sa ma adresez
Notificare
nelu_nedi
buna seara
am si eu o problema cu vecinul meu care construieste un imobil pe calcan cu
subzidiri si consolidari fara acordul meu p+3 etaje terenul pe care ... (vezi toată discuția)