Va rog sa ma ajutati ....unul dintre vecinii mei si a deschis o vulcanizare iar acum vrea ca abuziv sa mi ia o parte din curtea mea.printre numeroasele sesizari pe care le am facu,cei de la mediu mi au raspuns ca nu e treaba lor si au inaintat petitia la directia de sanatate publica.e normal asa? Puteti sa mi spuneti ce autoritate are putere de control pe toate ramurile?
Notificati-l pe vecin pe obligatia de a face, respectiv de a va respecta dreptul de proprietate si daca nu se conformeaza prin aceea notificare este de drept pus in intarziere... In momentul in care il dati in judecata, veti putea cere si daune interese... In mod cert veti castiga mai ales daca va angajati un avocat istet
Si una si alta,sa nu vi se para absurd dar sit e mai complicata decat pare,mi a inrat il lipsa in curte a lovit o pe mama mea e complicat si vreau caa pana la instanta sa ma acopar cu hartii sa dm k e un om de rea credinta
Notificare
nelu_nedi
buna seara
am si eu o problema cu vecinul meu care construieste un imobil pe calcan cu
subzidiri si consolidari fara acordul meu p+3 etaje terenul pe care ... (vezi toată discuția)