avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mesaje de amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mesaje de amenintare

buna ziua
am primit pe telefonul mobil mai multe mesaje de amenintare de la o persoana pe care o cunosc
vreau sa ma ajutati cu un sfat
cum ar trebui sa procedez pentru a da in judecata acea persoana?
Cel mai recent răspuns: ContSters218595 , utilizator 07:48, 8 Noiembrie 2011
In primul rand, faceti plangere la politie daca persoana in cauza continua sa va ameninte... Odata cu plangerea cereti sa va puna sub ascultare telefonul pentru a inregistra in baza unui mandat acele mesaje de amenintare.. in momentul in care se pune in miscare urmarirea penala impotriva faptuitorului, atunci va puteti constitui parte civila solicitand daune morale
Merge-ti si face-ti plangere la politie pentru amenintare si da..telefonul se v-a pune sub urmarire pentru depistarea autorului si se vor face probe inregistrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj lidia31 lidia31 am si eu o problema.. de 2 ani primesc mesaje pe tel .mobil de la o persoana pe care nu o cunosc... si ma ameninta ca trimite sotului meu diverse probe si ... (vezi toată discuția)
Atac cu arma alba razvan38 razvan38 pe data de 15 iunie o persoana a incercat sa ma injunghie cu cutitul dar nu m-am dus sa depun plangere la politie decat pe 26 august. la politie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Ameninþare ºi lovire.pot solicita despãgubiri? iosif1991 iosif1991 Buna seara, -o persoana a amenintat pe mama mea, a lovito si injurat. Daca il dau pe mana politiei pot sa cer daune de la el. Va multumesc (vezi toată discuția)