avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza topografica - revendicare imobil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza topografica - revendicare imobil

Sunt intr-un proces de revendicare imobil si trebuie efectuata expertiza. S-a efectuat una, in prezenta mea, dar fara prezenta proprietarului actual (pe care expertul nici nu l-a convocat, desi ii comunicasem adresa), cu masurarea doar a punctelor de la poarta, si cu deducerea celor opuse din documentatia OCPI. Am cerut completarea expertizei, deoarece in portiunea opusa toti vecinii au adus modificari ale terenului. Instanta a fost de acord cu aceasta completare, iar eu i-am comunicat aceasta expertului, rugandu-l sa ma anunte cand o va efectua.
Din pacate, nu primesc nici un raspuns din partea expertului.
Poate expertul repeta expertiza in absenta mea?
Care este articolul de legea ce reglementeaza modul de desfasurare a expertizelor topografice?
Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
Convocare expertiza topografica costel_popovici costel_popovici Buna ziua, Am cateva intrebari legate de o expertiza topografica la care am fost convocat. Este vorba de o disputa cu un vecin la casa parintilor, un sat ... (vezi toată discuția)
Acces expert topo extrajudiciar luticus luticus Un expert topo care nu se afla pe lista MJ are acces liber la documentatia OCPI ? (vezi toată discuția)