avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urmarire penala

Din august am inaintat plangere penala impotriva unui avocat care ne aduce daune, ca parte adversa intr-un proces, incalcand legea, şmecherind-o, abuzând-o. Suntem in noiembrie si, in continuare, procurorul ne amână. Ce avem de făcut ca să ştim: deschide sau nu urmărirea penală?
Cel mai recent răspuns: Profion , utilizator 10:02, 8 Noiembrie 2011
depuneti o cerere la parchet prin care solicitati sa vi se precizeze in ce stadiu se afla acel dosar.
Va multumesc, domn' doctor Barbulescu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala popioannel popioannel Am depus o plangere penala in data de 18 noiembrie 2013 la politie impotriva unei persoane. In seara zilei de 17 noiembrie 2013 ora 18,30 ... (vezi toată discuția)
Plangere penala tergiversata si ulterior clasata seny2015 seny2015 Buna ziua, Anul trecut am depus la parchet o plangere penala, care a repartizat-o spre rezolvare organului de urmarire penala. Acesta m-a chemat ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces penal Nina1 Nina1 Pentru un proces cu cate zile inainte de termenul de judecata se trimite citatie pentru prezentare in instanta? Cu stima (vezi toată discuția)