avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act rezidenta in Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act rezidenta in Germania

Buna ziua!Eu si nevasta stam in Germania,avem 1 copil care este neamt din mama nemtoaica.Eu am depus cererea de rezidenta permanenta in Germania si vreau sa va intreb daca e normal sa mi se oprerasca pasaportul pana la solutionarea cererii!Multumesc si daca se poate,astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: noros_m , utilizator 21:59, 9 Noiembrie 2011
Unde vi s-a oprit pasaportul?

Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
da. primesti un fel de act de la ei si pasul inapoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil Georgy97 Georgy97 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am nascut in anglia si am venit in tara cu copilul si sotul fara nici o problema. Acum am vrut sa mergem in germania ca sa ... (vezi toată discuția)
Formularul e 401 Keyla Keyla Am intampinat probleme la completarea formularului E 401 de catre autoritatile romane(Evidenta Populatiei,mai precis).Este vorba de alocatia europeana pentru ... (vezi toată discuția)