avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare - spãlãtorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare - spãlãtorie auto

Bună ziua!

Mă poate ajuta cineva, vă rog, cu un sfat, referitor la documentele necesare în vederea intrării în legalitate a unei societăți comerciale, care desfășoară activitatea de spălătorie auto?
În CUI-ul societății, activitatea principală este cea conform codificării 4520. Înțeleg, însă, că e nevoie de ceva autorizări de mediu, și pe la primărie....
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 14:32, 8 Noiembrie 2011
Faptul ca pe certificatul de inregistrare ( CUI-ul cum il numiti dvs.) este inscris acel cod - 4520 nu este suficient pentru desfasurarea activitatii. Trebuie sa obtineti un certificat constatator de autorizare de la registrul comertului in vederea desfasurarii acelei activitati la adresa spalatoriei cu pricina. Ulterior depuneti la primarie o documentatie in vederea eliberarii autorizatiei de functionare. Ideal ar fi sa solicitati serviciul comercial de la primarie necesarul de acte pentru eliberarea acestei autorizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma kuky666 kuky666 buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si ... (vezi toată discuția)
Autorizare hover2008 hover2008 Sunt nou pe acest forum si vreu sa stiu daca ptr.activitatea de spalatorie ecologica fara apa,fara deversare de ape uzate ,efectuata la beneficiari adica in ... (vezi toată discuția)
Vopsitorie auto mihpop mihpop Care sunt conditiile de autorizare pentru o vopsitorie auto? (vezi toată discuția)