avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare

Sunt nou pe acest forum si vreu sa stiu daca ptr.activitatea de spalatorie ecologica fara apa,fara deversare de ape uzate ,efectuata la beneficiari adica in parcare care apartine domeniului public trebuie sau nu autorizatie de la primarie.
Mentionez ca am mers la primarie la serviciul autorizari agenti economici si mi s-a spus ca nu am nevoie de autorizare intrucat autoturismele din parcare oricum ocupa domeniul public.
Cine ma poate ajuta,cu ceva mai concret ce trebuie sa fac sa nu am probleme?
Cel mai recent răspuns: hover2008 , utilizator 20:26, 15 Ianuarie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc ptr.raspunsul d-voastra insa este vorba despre spalatorie auto ecologica la domiciliul clientilor,care in mare parte se desfasoara pe domeniul public(in parcarea blocurilor).Mentionez ca am societate si functioneaza pe alte profile de activitate si am in statut CAEN 4520,la directia de mediu nu sunt probleme cu autorizarea deuarece nu deversez ape uzate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spălătorie ( vecini ) Cri_maria Cri_maria Buna seara ! Pentru a deschide o spălătorie auto manuala este nevoie de aprobarea vecinilor ? Terenul se afla exact langa primarie,pate afecta și asta ? ... (vezi toată discuția)
Autorizatii spalatorie auto livia.mazare livia.mazare buna ziua.imi poate spune si mie cineva ce autorizatii sunt necesare pentru o spalatorie auto?si cam cat costa toate?:D (vezi toată discuția)
Spalare masina pe locul meu de parcare privat apafaian apafaian Locuiesc intr-un complex de 3 vile 12 aparatmente cu intrare private (curte inprejmuita de zid).Suntem asociatie de proprietari.Fiecare ap are un loc de ... (vezi toată discuția)