avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gradatia de merit 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gradatia de merit 2012

Se mai acorda gradatii de merit personalului didactic auxiliar incepand cu anul 2012?

Alte discuții în legătură

(re)angajare pensionar - personal didactic auxiliar - implicatii/conditii. Aqua_blue Aqua_blue Buna seara! Am rugamintea sa raspundeti la urmatoarele intrebari: 1) Este legal sa (re)angajezi un pensionar, cu functie de conducere, ca personal ... (vezi toată discuția)
Acordare gradatii de merit in invatamantul preuniversitar alb_gabi alb_gabi Buna ziua. Sunt personal didactic auxilar si incepand cu anul 2009 am beneficiat panla la 01.07.2013 de gradatie de merit. - Conform OMECT 5730/2008 - ... (vezi toată discuția)
Acordare gradatie de merit in invatamant molanca molanca Sunt angajata intr-o unitate de invatamant si in data de 01.07.2008 am primit gradatie de merit pe o perioada de 4 ani , conf. Ord.MECT nr. 2575/09.11.2007 . ... (vezi toată discuția)