avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... radiere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

radiere PFA

Buna seara,
Vreau sa radiez PFA-ul deschis in nov 2008 ,suspendat in oct 2010,reluat activitatea in mai 2011,am ales radierea pentru costuri,dar, nu stiu ce presupune si vis-a vis de acte..nu prea le-am completat deoarece am avut doar cheltuieli pana in luna mai 2011 cand am incheiat o colaboare cu o societate pentru intermediere activitate iar acum se doreste inchiderea acestei relatii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: maarkyM , utilizator 15:47, 16 Noiembrie 2011
trebuie sa aveti registrul completat la zi si sa nu aveti restante la impozit
da ,ma temeam de asta,pt ca aici am mai multe intrebari de pus :
1.sediul il am acasa un apartament cu 2 camere pentru care pot deduce:

- plata intretinerii; abonament internet(+TV); factura electrica si factura gaze; in cuantum de cat?30 sau 50% ;in registru fac un calcul si trec procentul rezultat sau trec suma intreaga dupa care cei de la controlul financiar aproba procentul de deducere cheltuieli?
impozitul aferent apartamentului se poate deduce?(tot 50 sau 30%?)(pe chitante sunt trecute si impozite locale habita,ecarisaj...baniuesc ca astea sigur sunt deductibile:D )

++ apartamentul este cumparat in rate se : se poate deduce si un procent din valoarea ratei lunare?

2. pentru auto am inteles ca pot fi deductibile doar piesele auto ;

ambele pe contract de comodat.
o imprimanta,accesorii pt laptop pot fi deductibile?

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculvenit brut/venit net 2011 simo_ema simo_ema Buna ziua, Am un PFA din iulie 2011 cu cod CAEN 6619 si mi se retine 10% impozit la sursa. Pentru luna decembrie am facturat comisionul in luna ianuarie. ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua nicasever nicasever sunt pfa instructor auto si vreau sa stiu daca pot deduce din cheltuieli:tel fix si mobil,intretinere si curent din apartament [ locuinta si sediu pfa ]. cat % ... (vezi toată discuția)