avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort

Am plecat in anglia si sotul si fata mea sunt in Romania.este posibil sa vb cu un avocat care sa ma reprezinte in tara,sa pot divorta?nu pot ajunge in romania pana in aug si vreau sa divortez....mentionez ca suntem amandoi de acord.
Cel mai recent răspuns: pepito_ca_76 , utilizator 19:25, 8 Noiembrie 2011
buna seara ,
da puteti divorta prin acordarea unei procuri speciale unui avocat care sa va reprezinte interesele in cadrul dosarului de divort .....
da este posibil. faceti procura la notar pe numele unui avocat si ii trimitei dovada ca stati in strainatate. mai multe discutati cu avocatul pe care vi-l veti alege
Ms frumos.am plecat din Tara,si as vrea un nr de tel al unui avocat care m ar putea ajuta.un nr de fix ar fi perfect.sunt din constanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la distanta bisoc liviu bisoc liviu buna ziua as dori sa stiu daca se poate divorta de sot (sotie)daca unul din ei e plecat in strainatate fara a fi nevoie ca vreunul din ei sa fie nevoit sa se ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 BUNA SEARA sotia a deschis proces de divort ,noi nu mai stam impreuna de 2 ani,ea find plecata din tara .la revenirea in tara am discutat si am cazut de comun ... (vezi toată discuția)
Divorț de comun acord, în românia, când ambii soți locuiesc în străinătate: putem trimite amândoi procură aceluiași avocat și să nu mai venim în țară? monicameleru monicameleru Eu locuiesc in Anglia de 5 ani, sotia mea locuieste in Spania de 12 ani , in fapt nu mai suntem impreuna de 12 ani . Dorim sa divortam de comun acord . Putem ... (vezi toată discuția)