avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot iesi la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot iesi la pensie?

Sunt nascut in Nov.1958,m-am incadrat in munca in oct.1984 si in aceasta perioada am efectuat 8 ani cu incadrare in grupa a II a.

Cind pot iesi la pensie anticipata partiala ?
Cind pot iesi la pensie de vechime conform noii legi a pensiilor?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:38, 8 Noiembrie 2011
Pensie pentru limita de varsta la 63 ani si 6 luni daca cei 8 ani de grupa sunt cu 100%.
Pensie anticipata partial la 60 de ani daca aveti un stagiu de contributie de minim 35 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se poate iesi la pensie ? ellenap ellenap Buna ziua.Pentru un barbat nascut pe 13.10.1954 cu o vechime in munca de 35 ani din care 9 ani grupa II-a.La ce varsta poate iesi la pensie? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pensie camybya camybya Tatal meu, nascut in 1958, are o vechime in munca de 35 de ani, stagiul militar de 2 ani, si in plus are grupa a doua pentru o perioada de 5 ani. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta / pensie anticipata / pensie anticipata partiala Gaby42 Gaby42 Daca sunt nascut pe 21 sept 1958 si lucrez de pe 26 aprilie 1976 din care 11 ani grupa 2, la ce varsta ma pot pensiona pentru limita de varsta, anticipat si ... (vezi toată discuția)