avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contencios- raport de inspectie fiscala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contencios- raport de inspectie fiscala

raportul de inspectie fiscala ca si act administrativ fiscal se comunica?
este un act contestabil sau doar impunerea este contestabila, desigur, impreuna cu actele care au stat la baza emiterii ei?
impotriva raportului de inspectie fiscala desi, ZIC, NESUSCEPTIBIL de executare impotriva debitorului, apreciind ca-i un act premergator impunerii se exercita recursul gratios, suspendarea acestuia si fondul?
in ce termen se contesta raportul?
:(
Cel mai recent răspuns: ContSters221975 , utilizator 22:02, 10 Noiembrie 2011
i se aplica in conformitate cu legea nr. 554/2004 iar termenele de prescriptie sunt cele consemnate in legea speciala.
ceea ce nu inteleg e... raportul de inspectie fiscala are drept urmare ..IMPUNEREA?!
de ce trebuie atacat separat...adica de ce sa solicit ..sa zicem suspendarea..in conditiile in care nu am inca un prejudiciu si nu poate fi executat impotriva mea:">
contestatia la raportul de inspectie fiscala si impunere.. valoreaza sau este egala cu recursul gratios ori ba?
de ce contestatia la RIF si impunere e asimilata procedurii prealabile in ceea ce priveste actele administrativ fiscale, in conditiile in care actele admn fiscale ca acte admn ar trebui sa urmeze calea legii contenciosului si nu codul fiscal sau de procedura fiscala?
apreciati ca legea speciala in ceea ce priveste judecata pe fiscal ca acte adm, e legea contenciosului admnistrativ sau codul fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi + penalizari gigelas gigelas Buna ziua, Intrebarea este in legatura cu topicul de aici: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_539967/Control-fiscal.html ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva unui act administrativ ( raport de inspectie ) sabinna sabinna In urma efectuarii unei inspectii fiscale, au fost emise urmatoarele acte: - Raport de inspectie fiscala - Decizie de impunere - Dispozitie de masuri Care ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)