am fost prins ca am furat bunuri in valoare de 110 ron din cora;s-a recuperat prejudiciul din cate am inteles magazinul nu se va contitui parte civila;in schimb am fost dus la politie unde am dat o delcaratie pe care am semnat o si de asemenea am semnat si declaratiile celor din cora.Tipul care mi a laut delcaratia mi-a spus ca nu voi fii chemat in instanta si ca cel mai probabil voi rpimi o amenda adminsitrativa.in dosar scria ca sunt acuzat de furt calificat. mentionez ca este prima abatere;nu am cazier
cam ce valoare ar putea sa aiba amenda adminsitrativa ? se paote intampla ceva mai grav ?? va rog ajutati ma.multumesc anticipat:stunned:
:sorry:Avand in vedere prejudicul minor , se poate aplica o amenda administrativa, care nu constituie antecedent penal.
Probabil ca aceasta va fi sanctiunea aplicata de procuror , facandu se aplicarea art 10 din codul de procedura penala.
Probabil ca dosarul nu va ajunge in instanta pt un asemenea prejudiu.
Atentie ! nu mai comiteti acte ilicite, intrucat la urmatoarea abatere de acest gen , exista posibilitatea de a se dispune trimiterea in judecata si aplicarea unei sanctiune penale mai aspre.
Sfatul meu este sa luati legatura cu un avocat.
va rog spuneti mi cam cat credeti ( aproximativ)ca ma va costa aceasta amenda adminsitrativa ?? va trebui sa ma mai prezint la politie ?? va rog mult rasp#-o
Furt calificat
remus2007
:( acum trei luni an urma ma oprit pe mine si pe un prieten pe strada doi politisti civili am avut la noi doua capace canal(capacele nu au fost luate de pe ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
mrn_cornel
Ce se poate intimpla la un furt din magazin , cu un prejudiu de 33 ron , prejudiu recuperat de magazin, obiectele raminind la magazin,( s-a specificat in PV ... (vezi toată discuția)
Furt
g3o
Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)