avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Tipizate intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Tipizate intreprindere individuala

De ce tipizate am nevoie pentru o intreprindere individuala?
Cel mai recent răspuns: atevistul , utilizator 14:39, 9 Noiembrie 2011
Depinde de Ob. de activitate,daca sunteti Platitor de TVA sau nu?
Oricum aveti nevoie de RJIP,REg. inventar si reg. UNic de control..:hm:
Nu sunt platitor de TVA,va fi un magazin gen "orice obiect"
N.I.R, RAPORT DE GESTIUNE ZILNIC,
REGISTRUL JURNAL DE INCASARI SI PLATI, REG UNIC DE CONTROL, REGISTRUL DE INVENTAR acestea snuruite si numerotate si inregistrate la finante. Succes in afaceri
Multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare jurnal de incasari si plati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala, cu obiect de activitate comert cu amanuntul. Stiu ca este necesar sa completez jurnalul de incasari si plati, ... (vezi toată discuția)
Inventar magazin comert cu amanuntul pfa Tessy Tessy Cum se efectueaza inventarul marfii unui PFA cu activitate comert cu amanuntul, care este neplatitor de tva? Ce registre speciale sau liste speciale exista? Si ... (vezi toată discuția)
Registre obligatorii pentru pfa richy richy Buna ziua, Am infiintat un PFA acum 2 luni - sistem real cu TVA. Am fost la finante in primele zile de la inregistrarea PFA-ului si am dus urmatoarele ... (vezi toată discuția)