avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vanzare sediu societate comerciala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vanzare sediu societate comerciala

Am vandut un imobil construit acum apx 100 ani,sediu de societate comerciala.
S-a intocmit factura vanzare si contract.Care sunt taxele care trebuie platite la stat(impozit/tva) ?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 09:44, 9 Noiembrie 2011
aveti de achitat TVA si impozit de 3%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit la vânzarea imobilului de pe firma mirea marin mirea marin Buna ziua Situatie: O societate comerciala srl a cumpărat în anul 1998 un imobil , casa cu trei camere construita în 1962 și teren aferent de 360 mp., ... (vezi toată discuția)
Obligatia de colectare a tva leprosu leprosu Bună ziua! Am o mică „speță” pe care aș vrea să o supun atenției dvs. Sună cam așa: societatea X din România importă ... (vezi toată discuția)
Vanzare activ piciul piciul buna seara, am cumparat in 2007 un apartament pe firma ( sediu) cu taxare inversa - asa scrie pe factura...acum in 2012 pentru recuperarea sumelor cu care am ... (vezi toată discuția)