Lucrez la o companie care vireaza salariul pe card . Eu nu sunt multumit de serviciile Banci unde Compania a facut contul si doresc sa-mi fac un alt cont la o alta Banca unda sa primesc salariul . Compania unde lucrez spune ca nu sa poate . De ce , sunt obligat ? Poate eu vreau sa trimit banii de salariu in contul mamei mele , le dau numarul de cont si gata , corect ?
Cu siguranta compania la care lucrati are incheiata o conventie cu banca respectiva. Nu puteti da un numar de cont pentru virarea salariului pe card, daca Dvs. nu sunteti titularul contului respectiv. Societatea este obligata sa faca plata salariilor numai titularilor de card, evitandu-se astfel eventualele reclamatii ulterioare.
In acelasi timp societatea nu va poate obliga sa aveti contul deschis la banca pe care dansii o agreeaza. Posibil ca societatea sa aiba deschisa o linie de credit la banca respectiva, linie care a fost aprobata prin obligarea angajatorului de a deschide cont tuturor salariatilor, pentru virarea salariilor .