avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ordonanta de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ordonanta de plata

Buna ziua, am facut o cerere de ordonanta de plata in care Societatea X incearca sa recupereze banii de la societatea Y in urma unui contract de executie lucrari.tb sa o depun la judecatorie impreuna cu dosarul pregatit.care este taxa de timbru si ce fel de timbru judiciar tb? exista un model anume pt Ordonanta de plata??
Cel mai recent răspuns: Raluca Nita , Consilier juridic 15:47, 10 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

Buna ziua, am facut o cerere de ordonanta de plata in care Societatea X incearca sa recupereze banii de la societatea Y in urma unui contract de executie lucrari.tb sa o depun la judecatorie impreuna cu dosarul pregatit.care este taxa de timbru si ce fel de timbru judiciar tb? exista un model anume pt Ordonanta de plata??

Pentru inaintarea unei actiuni de solicitare de emitere ordonanta de plata baza OUG 119/2007 se achita taxa de timbru de 39 lei si timbru judiciar 1,5 lei
Multumesc mult.
Buna ziua, multumesc mult pt model imi este si aceasta de mare ajutor..dar am inteles ca sunt doua feluri in instanta : Ordonanta de plata si Somatia de plata. Mie mi s-a spus sa fac o ordonanta de plata de aceea ma interesez sa o efectuez pe aceea.am facut o cerere de Ordonanta de plata si de acum urmeaza sa o depun la Judecatorie impreuna cu dosarul in sine.Doar ca nu eram sigura cat este taxa de timbru si timbrul judiciar.. taxa stiam ca e de 39 ron dar nu stiam de timbru ca tb sa fie de 1,5 , eu stiam in mod eronat ca era de 3 ron. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru judiciar marin eduard marin eduard Buna ziua MI A FOST RIDICATA MASINA IN BUCURESTI SECTOR 2 SI AM MERS LA JUDECATORIE PENTRU A FACE O PLANGERE. LA PRIMUL TERMEN NU AM PUTUT AJUNGE SI PE ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru aleius aleius Buna ziua, trebuie sa depun un dosar pt. recuperarea unei creante.Cat este taxa de timbru?In ianuarie am depus alt dosar si am platit 39 lei.S-a ... (vezi toată discuția)
Valoare timbru judiciar intre 0,30 ron si 5 ron ? in functie de opinia instantei ? discover discover \" Valoarea timbrului judiciar variaza in functie de opinia instantei unde este depusa sau judecata cererea avand ca obiect somatia de plata, intre 0,30 RON si ... (vezi toată discuția)