avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxa timbru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxa timbru

Buna ziua,
trebuie sa depun un dosar pt. recuperarea unei creante.Cat este taxa de timbru?In ianuarie am depus alt dosar si am platit 39 lei.S-a schimbat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: aleius , utilizator 10:45, 1 Iulie 2009
daca cererea este intemeiata pe og 5/2001 sau oug 119/2007, da, 39 de lei este taxa de tb.
nu s-a schimbat dar eu am depus o somatie de plata, pentru care am platit taxa jud. de tb de 39 lei si am pus un tbjud. de 0.30
La primul termen mi s-a cerut sa completez tb jud. pana la 5 lei. Noroc ca umblu cu tb la mine.
Buna seara,
v-as ruga sa enumerati ce trebuie depus la tribunal pt. un dosar de recuperare creante(ma refer in special la taxele care trebuie platite).Am mai depus odata o cerere dar s-a anulat ca fiind insuficient timbrata(de data asta o sa fiu mai atenta).
Va multumesc!
P.S. Daca societatea a suspendat activitatea este vreo problema?
Scuzati ca revin dar tocmai am citit ca alta societate a cerut deschiderea procedurii de insolventa pt. aceeasi societate de la care vreau sa recuperez creanta.Ce inseamna asta:-/, sa-mi iau adio de la banii mei?:((:((:((
Formulati o declaratie de creanta si va inscrieti la masa credala in dosarul in care s-a deschis procedura de insolventa. Taxa jud. de timbru este 39 lei si tb. judiciar de 0,30 lei .
Atasati la cerere inscrisurile care dovedesc creanta dvs.
Bafta!

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara contestatie tabel preliminar gratiana gratiana Buna ziua, as avea o nedumerire...am depus o declaratie de creanta la un dosar de faliment, [u]timbrata cu taxa jud. de timbru cu 120 lei[/u] si timbru jud. ... (vezi toată discuția)
Care este valoarea unui timbru judiciar ce trebuie sa - l depun la o cerere pt deschiderea insolventei? glo glo care este valoarea unui timbru judiciar ce trebuie sa l depun la o cerere pt deschiderea insolventei? multumesc (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele aspecte:1. Daca vreau sa fac o cerere de inscriere la masa credala, la ce dosar depun cererea? Prin ... (vezi toată discuția)