Buna ziua,
trebuie sa depun un dosar pt. recuperarea unei creante.Cat este taxa de timbru?In ianuarie am depus alt dosar si am platit 39 lei.S-a schimbat?
Multumesc!
nu s-a schimbat dar eu am depus o somatie de plata, pentru care am platit taxa jud. de tb de 39 lei si am pus un tbjud. de 0.30
La primul termen mi s-a cerut sa completez tb jud. pana la 5 lei. Noroc ca umblu cu tb la mine.
Buna seara,
v-as ruga sa enumerati ce trebuie depus la tribunal pt. un dosar de recuperare creante(ma refer in special la taxele care trebuie platite).Am mai depus odata o cerere dar s-a anulat ca fiind insuficient timbrata(de data asta o sa fiu mai atenta).
Va multumesc!
P.S. Daca societatea a suspendat activitatea este vreo problema?
Scuzati ca revin dar tocmai am citit ca alta societate a cerut deschiderea procedurii de insolventa pt. aceeasi societate de la care vreau sa recuperez creanta.Ce inseamna asta:-/, sa-mi iau adio de la banii mei?:((:((:((
Formulati o declaratie de creanta si va inscrieti la masa credala in dosarul in care s-a deschis procedura de insolventa. Taxa jud. de timbru este 39 lei si tb. judiciar de 0,30 lei .
Atasati la cerere inscrisurile care dovedesc creanta dvs.
Bafta!