avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inscriere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inscriere masa credala

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele aspecte:1. Daca vreau sa fac o cerere de inscriere la masa credala, la ce dosar depun cererea? Prin Notificarea comunicata de firma de insolventa se indica un numar de dosar in care s-a pronuntat instanta cu privire la deschiderea procedurii de insolventa a unei firme X, sa spunem. E O.K. daca depun la acest dosar cererea? Si o alta intrebare, ar fi: Taxa judiciara de timbru de 120 lei si timbru judiciar de 0,3 lei o achit in contul Bugetului local din localitatea unde se afla firma, care face cererea de inscriere la masa credala sau in bugetul local din localitatea unde se judeca dosarul? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 13:18, 30 Iulie 2012
dvs trebuie sa depuneti cererea de creanta la dosarul cauzei care va intereseaza, respectiv la dosarul de insolenta a firmei care are datorii fata de dvs. in cererea de inscriere veti nota, in artea de sus: referitor dosar nr....................si scrieti nr coplet al dosarului
taxa de timbru de 120 ei platiti la primaria din localitatea in care are sediul social firma dvs, iar timbrul de 0,30 lei il cumparati de la orice oficiu postal.
Multumesc pentru lamurire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru contestatie inscriere la masa credala gedo302004 gedo302004 Buna ziua, Imi poate raspunde cineva care este cuantumul taxei de timbru pe care trebuie sa o platesc pentru a trimite o contestatie pentru ca am fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la firma in insolventa dinumarcel dinumarcel Am o mica firma si produc niste piese pe care le vand catre clienti din industrie. Unul dintre clientii (care apare la stiri TV cum ca salariatii blocheaza ... (vezi toată discuția)