pana azi am convenit cu sotia ca am sa ofer pensie alimentara 250 lei pe luna
azi dupa ce am aflat ca defapt ea e cea care ma inseala si totul a fost doar un pretext la lacandalul dintre noi am hotarat sa nu ii mai acord acea suma si sa ma duc pe cale legala
deci:am o firma
pe data de 14.10.2008 avem a 2-a infatisare la care judecatoarea a spus ce sa duc pt a calcula cat sa fie pensia alimentara dar nu am bagat de seama pt ca avocata sotiei a mentionat ca am ajuns la o intelegere asupra sumei
eu vreau sa renunt la aceea intelegere si vreau sa ii dau ce i se cuvine
ce acte trebuie sa fac rost si de unde
mentionez ca nu sunt si angajat
cum trebuie sa fac si de unde trebuie sa duc actele respective din care sa imi reiasa venitul lunar
ca sa nu primesc mesaje aiurea vreau sa mentionez ca grija fata de copil o am la fel ca si pana acum doar ca am fost mintit si nu mai vreau sa fiu asa de darnic cum am fost
.Cu privire la intelegerea pe care ati avut-o cu sotia dvs., va puteti apara spunand ca, la data la care ati fost de acord sa oferiti aceasta suma veniturile dvs. erau mai mari, insa la acest moment veniturile realizate nu va mai permit acest lucru. Astfel, instanta, la calcularea pensiei de intretinere va avea in vedere profitul net anual (ati precizat ca aveti o firma). Stabilind o pensie de intretinere la acest venit, este posibil insa ca suma rezultata sa depaseasca suma pe care ati convenit sa o platiti initial.
Aveti de ales!:)