Ma numesc Marius , sint in spania de 2 ani lucrez cu acye cu contract si sint in divirt cu sotia , as dori sa intreb cum calculculeaza pensia alimentara in euro sau lei
Mentionez ca nu detine nici un act care sa dovedeasca ca lucrez cu acte , instanta poate sa cerceteze daca lucrez cu acte si sa faca pensia alimentara in euro in functie de ce salariu am aici??
Pensia alimentara se calculeaza in lei.
Daca nu poate dovedi ca lucrati, va poate insa obliga la o suma cel mult 1/2 din venitul net minim pe economie( cca. 235 lei).
Sotia unde este?Cine a introdus divortul?Unde se judeca?Indiferent daca lucrati sau nu ,sunteti obligat moral si in viitor si legal ,material,sa contribuiti la cresterea,educarea minorului...C.fam.!!!!D-nul gabescu are dreptate dar sotia poate afla la divort unde lucrati,cand sunteti chemat la interogatoriu!!!!
Va multumesc pt mesaj .
va raspund in ordinea intrebarilor.
sotia este in romania
sotia a introdus divortul
se judeca in romania
niciodata nu ma voi da inapoi sa trimit banii copiilor dar de cind trimit banii la familie , 800 euro, sotia mea sa racit rau de mine
motive sint destule dar eu sint cel mai vinovat ca am trimis ff mult pt nevoile care le are ca am spus sa fie bine , eu nu am sa ma prezint la nici o infatisare
dar vreau sa vada cum se va descurca cu ce ii va face statul pensia alimentara ca na stiut sa pretuiasca ce a primit
sotia stie unde lucrez , ce lucrez dar nu are nici un act de unde lucrez si nici nu il va obtine pt -ca patronul meu ma sustine total
as dori sa stiu cum se va calcula pensia alimentara , mentiopnez ca am 2 copii de 12 si 10 ani.
multumesc
daca sotia stie tara in care sunteti, chiar daca nu va afla locul unde lucrati, atunci ea poate cere in instanta calcularea pensiei de intretinere luand in discutie venitul minim pe economie al tarii respective.
Cum sa calculeze daca nu are la baza nici un act ?
nu peste tot sint salarile egale, difera de domeniu si calificare
imi puteti spune de exemplu la 1000 de euro ce pensie revine pt 2 copii
multumesc
Alte discuții în legătură
Divort cu un copil
swann_cta
Sunt casatorit de 6 ani si avem o fetita impreuna, vreau sa divortez din cauza neintelegerilor, precizez ca sotia nu vrea sa divortam,problema mea este ca ... (vezi toată discuția)