avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu un copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu un copil

Sunt casatorit de 6 ani si avem o fetita impreuna, vreau sa divortez din cauza neintelegerilor, precizez ca sotia nu vrea sa divortam,problema mea este ca lucrez in afara tari cu o firma din romania avand un salariu mediu plus o diurna de deplasare care variaza in fiecare luna, care v-a fi pensia alimentara ce o voi plati in cazul divortului in tribunal? specific ca sunt detinatorul unui cont in valuta cu o suma de bani depusa pe termen de care sotia stie dar nu are acces la contul respectiv, in ce masura se poate atinge de bani de acolo ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:03, 31 August 2013
Buna ziua,
Pentru copil veti plati 1/4 din VENITURI.
In privinta conturilor si bunurilor, la un eventual partaj, se vor imparti toate pe jumatate in masura in care nu se poate dovedi ca unul din soti a avut o contributie mai mare.
av. Gabriel Klein Kiritescu
salariul meu este 800 ron, dar diurna este in jur de 1000 Euro care nu este constanta lunar,spre exemplu eu cand sunt in concediu nu primesc decat cei 800 Ron. Iar despre contributie ce pot zice... ca in ultimi 5 ani din bani mei sau platit tot, dar absolut tot, ea nemuncind decat 2 luni pe an (vara), din ce venit se v-a calcula pensia alimentara ptr fetita ?
se poate include si diurna daca se demonstreaza ca aare natura constanta. in majoritatea czurilor s-a introdus
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii parasire domiciliu conjugal dorulmeu2001 dorulmeu2001 Buna ziua! vreau sa stiu ce implica daca am parasit domiciliul conjugal. Sunt casatorit de 6 ani si am o fetita de 5 ani. Am plecat de acasa acum o luna,nemai ... (vezi toată discuția)
Finalizare divort Marku Florin Marku Florin Buna ziua,as dori sa stiu ce ar mai trebui sa fac pentru a finaliza divortul meu.Mentionez ca am primit sentinta pronuntata in 30.05.2013,mai este drept de ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj ice21 ice21 Buna ziua! Doresc sa stiu daca atunci cand se mareste salariul, diferenta de pensie alimentara nevirata la timp de societate in cont bancar se poate vira luna ... (vezi toată discuția)