avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Implicatii parasire domiciliu conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Implicatii parasire domiciliu conjugal

Buna ziua! vreau sa stiu ce implica daca am parasit domiciliul conjugal. Sunt casatorit de 6 ani si am o fetita de 5 ani. Am plecat de acasa acum o luna,nemai suportanad certurile si jignirile aduse de catre sotia mea.Am preferat sa recurg la aceasta masura deoarece nu vreau sa ajung la ceva mai grav. Am depus o reclamatie la politie in acest sens.
Cel mai recent răspuns: dorulmeu2001 , utilizator 11:06, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa inaintati o cerere de divort si, pana la judecarea acesteia sa trimiteti prin posta 1/4 din venitul dumneavoastra pe numele sotiei dar cu specificatia ca este pensie alimentara.
In rest, nu exista probleme.
av. Gabriel Klein Kiritescu
va multumesc! Pentru pensionari este acelasi procent,ca si pensie alimentara?
Buna ziua,
Procentul de 1/4 din venituri se aplica tuturor.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Va multumesc din suflet! Sa aveti o zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon voicudianaalina voicudianaalina buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ... (vezi toată discuția)
Acordare pensie alimentara minor ioanadavid ioanadavid buna ziua,in cat timp se acorda pensia alimentara dupa castigarea procesului de custodie si pensie alimentara? (vezi toată discuția)
Divort cu un copil swann_cta swann_cta Sunt casatorit de 6 ani si avem o fetita impreuna, vreau sa divortez din cauza neintelegerilor, precizez ca sotia nu vrea sa divortam,problema mea este ca ... (vezi toată discuția)