avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj cheltuieli comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj cheltuieli comune

Buna ziua,
Cum pot obliga sotul sa contribuie la cheltuielile comune?Mentionez ca desi este salariat, avem 2 credite de nevoi personale in care eu sunt titular, el codebitor,nu contribuie cu nimic la plata acestora, nici la cheltuielile de intretinere, utilitati etc.
Exista vreo modalitate prin care sa fie obligat sa participe cu o anumita suma lunar pentru plata creditelor si cheltuielilor comune?Un angajament de plata dat la notar ar putea fi o solutie?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:56, 13 Noiembrie 2011
amiabil.
daca divortati si faceti partajul, impartiti si datoriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț amiabil - credit ipotecar și animale companie anseal anseal Bună ziua, Există următoare situație: cuplu căsătorit, fără copii, care își dorește să divorțeze amiabil la notar. El a accesat un credit ... (vezi toată discuția)
Credite in caz de divort orzi orzi buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)
Impartirea datoriilor mb_mihaela mb_mihaela Buna seara, va rog sa ma indrumati intr-o situatie: Sunt separat de sotie si platesc lunar 4 banci.La una este codebitor sotia dar refuza sa o plateasca ... (vezi toată discuția)